Bakwagen bestickering Stoof en Flexsun

We hebben onlangs een succesvolle bakwagen bestickering uitgevoerd voor Stoof Tweewielers en Flexsun. De opdracht bestond uit het ontwerpen en aanbrengen van opvallende en professionele stickers op de bakwagen, waarmee zowel Stoof Tweewielers als Flexsun hun merk en diensten kunnen promoten tijdens hun dagelijkse activiteiten.

Voor Stoof Tweewielers hebben we gebruikgemaakt van hun kenmerkende kleuren en logo om een dynamisch en herkenbaar ontwerp te creëren dat zowel de kwaliteit van hun fietsen als hun uitstekende service benadrukt. Bij Flexsun hebben we gekozen voor een strak en modern ontwerp dat hun expertise in zonwering en duurzaamheid weerspiegelt.

De bestickering is uitgevoerd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zodat de bakwagen er altijd verzorgd uitziet. Beide bedrijven waren zeer tevreden met het eindresultaat, dat niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is. De nieuwe bestickering draagt bij aan de zichtbaarheid en professionaliteit van beide bedrijven.

Bedankt voor het vertrouwen en veel veilige kilometers!